Öppet nuMån-tors 07-16.30 • Fre 07-14:00
Telefon: 019-57 81 57

Öppettider under säsong
Måndag - Fredag kl. 07:00 - 16:30

DIN LOKALA DÄCKEXPERT

Kumla däck däckverkstad

På Kumla Däck använder vi oss endast av branschledande leverantörer, och vårt mål är att alltid erbjuda service och kvalitet i toppklass för både privatkunder och företag. När du som kund är nöjd, då är vi också nöjda.

Kumla däck verkstad

Vi hjälper dig välja rätt däck

Det finns många olika sorters däck att välja bland och det kan vara svårt att veta vilka som passar bäst för dig och ditt fordon. Därför har vi valt ut några av de bästa däcken som finns på marknaden med utgångspunkt från säkerhet, funktion, och komfort. Däcken ska kunna rulla många mil och hjälpa dig att ta dig tryggt fram till målet och hela vägen hem igen.

Förstklassiga produkter

Vi arbetar med välkända däcktillverkare så som Bridgestone och Firestone mfl. Däcken håller hög kvalitet och har särskilda egenskaper så som Bridgestones Run Flat Technology. Trots punktering kan du fortsätta köra minst 8 mil i max 80 km/h, även om däcket är helt lufttomt. Firestone är ett annat högkvalitativt däckmärke, som också används inom fordonsindustrin. Firestonedäcken utvecklas ständigt och har, precis som vi på Kumla Däck, alltid fokus på trygghet och prestanda.

Välkommen till Kumla Däck – din lokala däckexpert.


Betala av i din takt

Med hjälp av Santander har du som kund hos oss möjlighet att delbetala ditt köp. Köpklar delbetalning

Klicka här

Tråkiga fälgar?

Prova hur det skulle se ut med ett nytt par fälgar på din bil, direkt på nätet!

Special Fälgar OCL Brorssons