Mån-tors 07.00-16.30 | Fre 07.00-14.00

Din lokala däckexpert

Vare sig du är privatperson eller representerar ett företag kan du räkna med god service hos Kumla Däck. Hos oss står du som kund och dina behov alltid i fokus. Med vår långa erfarenhet och gedigna kunskap inom däckbranschen är du i trygga händer när du vänder dig till oss med dina frågor om tunga däck.

På Kumla Däck använder vi oss endast av branschledande leverantörer och vårt mål är att alltid erbjuda service och kvalitet i absolut toppklass. När du som kund är nöjd, är vi också nöjda.
Det finns många olika sorters däck att välja bland och det kan vara svårt att veta vad som passar bäst för dig och ditt fordon. Därför har vi valt ut några de bästa däcken som finns på marknaden med utgångspunkt från säkerhet, funktion och komfort. Däcken ska kunna rulla många mil och hjälpa dig att ta dig tryggt fram till målet och hela vägen hem igen.
Exempel på tillverkare vi arbetar med är välkända Bridgestone och Firestone. Bridgestonedäcken håller hög kvalitet och har dessutom särskilda egenskaper som till exempel Run Flat Technology (kan köras med nedsatt ringtryck). Många välkända biltillverkare väljer Bridgestone i första hand när det gäller däck.
Firestone är ett annat populärt märke och däcken från Firestone används också av en hög andel originaltillverkare inom fordonsindustrin på grund av den höga kvalitet de håller. Firestonedäcken utvecklas ständigt och har, precis som vi på Kumla Däck, alltid fokus på trygghet och prestanda. Välkommen till Kumla Däck - din lokala däckexpert.

Kumla Däck AB

Sörbyvägen 4, 692 34 KUMLA
Telefon: 019-57 81 57
E post: info@kumladack.se

Dyrare än du trodde?

Med hjälp av Santander har du som kund hos oss möjlighet att delbetala ditt köp. Köpklar delbetalning

Klicka här

Tråkiga fälgar?

Prova hur det skulle se ut med ett nytt par fälgar på din bil, direkt på nätet!

Special Fälgar OCL Brorssons