Logon

Din lokala däckexpert 

Hos oss får du som privat- eller företagskund de bästa råden om däck och service i toppklass. Vi har ett brett urval av produkter med ett bra förhållande mellan pris, prestanda och kvalitet. Tack vare ett stort kunnande inom däck och kännedom om kundernas behov blir jobbet perfekt gjort.

En del av FirstStop

Sedan konceptet med FirstStop-partnerskapet skapades 1994 har det fortsatt att växa och består i dag av fler än 2 200 partner i 24 länder i Europa. Med branchledande leverantörer erbjuder Kumla Däck ett brett urval av produkter i toppklass av hög kvalitet. Tillsammande med vårt höga yrkeskunnande gör det oss ledande i vårt område. 

Bridgstone

Bridgestone är ett toppmärke som erbjuder produkter med högt teknikinnehåll, däribland produkter baserade på den mönsterskapande Run Flat Technology (däck med egenskaper som gör att de kan köras med starkt nedsatt ringtryck). Välkända biltillverkare runt om i världen, däribland Audi, BMW, Ferrari, Ford, Mercedes-Benz, Opel, Peugeot, Porsche och VW, litar på Bridgestone och därför på högsta grad av komfort och absolut säkerhet.

Firestone

Firestone är ett mycket välkänt märke och har vunnit en hög grad av erkännande hos konsumenterna. Ständig produktutveckling har borgat för att märket har en god och stabil andel av de däck som monteras som original av de stora fordonstillverkarna. Kör man med däck från Firestone kan man lita på att de nära och kära bärs upp av däck av hög kvalitet och med hög prestanda – hela vägen bort … och hem igen. Låt oss hjälpa till att skydda det mest värdefulla vi har i livet – familjen.

 

 

Telefon: 019-57 81 57   |   Fax: 019-57 83 30   |   E post: kumla.dack@swipnet.se   |   Besöksadress: Sörbyvägen 4 692 34 KUMLA

Våra öppettider: Under vintern 7.00-17.00 Sommartid 7.00-16.00